Den traditionelle

• Kanalfogedens sild i cremet dildressing med syltet røde perleløg.
• Hjemmegravet laks med fennilke og rævesauce
• Rugmelsstegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron.
• Frikadeller med grov rødkål
• Stegt julemedister med grønlangkål, brunede kartofler, sennep og syltede rødbeder.
• Brie med sylt
• Ris a la mande med mandler og kirsebærsauce tilsmagt med rom.
– Der serveres brød og smør til menuen.

Pris 255 kr. pr. person.

Den utraditionelle julefrokost

• Christiansøpigens dildsild med kapers og syltede løg
• Citrusmarineret laks med små salater og dildemulsion
• Julesalat med Confiteret andelår, toast melba samt tranebær
• Jordskokke cremesuppe med sprød spegeskinke
• Let saltet stegt andebryst med grønkålssalat med æbler og nødder
• Krydret medister med rødkålssalat og små brunede kartofler
• Arla unika oste med nisseølsirup og syltede kirsebær
• Ris a la mande pannacotta med frisk appelsinsalat
– Hjemmebagt brød og smør

Pris 325 pr. kuvert.

Juletapas

• Gravede laks med frisk krydderurte- fennikel salat og mild sennepscreme.
• Hjemmerøget hellefisk med friteret kapers.
• Confiteret andeterrin med fyldt æbleskive.
• Sprødtstegt svinebryst med løg/ æblepure og puffede flæskesvær.
• Sprængt andebryst med lun julesalat og orangejus.
• Danske oste med Kanalfogedens sylt.
• Cheesecake med pebernødscrumble.
– Hjemmebagt brød og smør.

Pris pr. Kuvert 325 kr.

Menuen er kun for forudbestilling.